Vores kunder siger…

 

Garderobetjek

Dorthes Kleckers råd og vejledning som stylecoach vil jeg varmt anbefale alle, som har lyst til at peppe deres garderobe op – uden det behøver at koste en formue!

Med Dorthes råd og vejledning er jeg blevet meget bedre til at bruge HELE min garderobe – i stedet for bare det sædvanlige! Jeg havde et par fejlkøb liggende i skabet, og de er nu forvandlet til nogle af mine kæreste ejer! Jeg har derudover lært at med et tørklæde, et bælte eller bare en ny sammensætning af dele man allerede har, kan man i den grad peppe et outfit op. Frem for at tænke så meget i farvesammenhænge, som jeg har gjort tidligere, tør jeg nu at sætte nye og andre farver sammen, som giver et helt anderledes udtryk.

Dorthe har sans for detaljen, er en dygtig rådgiver og har den sjældne egenskab, at hun både har sans for kvalitet og er prisbevidst.

Resultatet af Dorthes rådgivning har jeg fået tusindfold tilbage i form af komplimenter fra min mand, veninder og kolleger! Ud over komplimenterne vil jeg også lige nævne, at det har været en super sjov oplevelse!

Trine

 

Personlig shopping

Tak for en utrolig udbytterig eftermiddag. Jeg har fået MEGET ud af jeres vejledning. Det var virkelig en god oplevelse.

Jeg vil lige tilføje – til min i forvejen utrolig positive oplevelse af dagen – at jeg for en uge siden var ude og shoppe, og det var SÅ skønt at være helt klar på, hvad jeg gik efter. Der var slet ingen impulskøb/fortrydelseskøb. Jeg gik målrettet efter de ting, I havde guidet mig til at se efter.

Ekspedienten forsøgte sig flere gange med ting, som jeg – inden besøget hos jer – tidligere ville ha’ købt, men som jeg i dag kan se, slet ikke passer til min figur.

Da jeg fortalte ekspedienten, at jeg var blevet vejledt af to meget kompetente shoppingguider, og at jeg derigennem havde fået en helt anden indsigt ift. at købe tøj, sagde hun, at det kunne hun virkelig også godt tænke sig, for hun følte bestemt ikke, at alt hvad hun iklædte sig klædte hende. Det var en meget sjov oplevelse at være kunde, der havde større stilsikkerhed end ekspedienten.  🙂

Jeg endte med at købte én ting: Et par lækre jeans fra Inwear (billede vedlagt). I str. 29 i stedet for 31, som da jeg var ude med jer.  🙂 Så endnu engang tak fordi I gav mig blikket for jeans tilbage. Jeg var ikke kommet i jeans foreløbig, hvis det ikke var fordi, I havde lagt dem ind i programmet. 🙂

Så endnu engang tak for jeres suveræne input.

Dorte

 

Personlig shopping

Hvor var det bare en super oplevelse! Det var fedt at blive ført gennem butikker af en super sød og professionel stylist. Jeg prøvede alt muligt tøj, der passede lige til min figur. Fik hele tiden gode råd om styling og tøjvalg der fremhævede det, jeg ønskede.

Det var fedt at få en masser nye ideer, få rystet posen lidt, så man ikke går i det samme tøj hver dag.

Det er helt sikkert noget, jeg vil prøve igen en dag. Jeg er dog også rigtig glad for, at jeg nu har fået nyt mod til på egen hånd at tage på shoppingtur!

Efter et par dage fik jeg så tilsendt 7 sider med gode råd og retningsliner personligt til mig. Helt fatastisk at få det hele på papir. Det vil blive taget frem mange gange løbende for at genopfriske alle de gode råd!

Anne

 

Personlig shopping

Kære Dorthe, TAK for et helt fantastisk stykke arbejde, du har gjort!

Det overgår langt mine forventninger og jeg er SÅ glad for den inspirerende og ikke mindst hyggelige eftermiddag sammen med dig. Og så kommer du oven i købet med så grundig og flot en opfølgning. Det er virkelig gennemført.

At have været med dig ude at shoppe, er faktisk lidt som en ny verden, der åbner sig for mig.

Jeg har stort set ikke haft andet end det nye tøj på fra den dag.

Første dag havde jeg …….. alt i alt, så var det en meget ny og stor oplevelse at komme hjem med tøj, som jeg virkelig har lyst til at gå i og føler mig så godt tilpas i.
Jeg skal hen og se på skoene igen – de spøger stadig, så mon ikke jeg tager mod til mig og prøver at købe dem, selv om de er højere end jeg i udgangspunktet lige havde tænkt mig…
Det har gjort en kæmpe forskel at få dine råd ifht. halsudskæringer, hvordan jeg skal ”håndtere” brystet, hvilket snit, der er bedst osv. Det er virkelig en stor hjælp, at du er så deltaljeret og konkret i dine råd.
Jeg har fået sådan en appetit på at gøre noget ud af påklædning og har også købt et par nye smykker… Jeg føler mig i nærmest mere “levende” og kvindelig, når jeg kan fremhæve, hvad der kan fremhæves, nedtone tilsvarende  – det giver en helt anden sikker fornemmelse for stil og udtryk. En helt ny form for glæde.

Tusind tak, Dorthe.

Jeg håber, at du måske har mod på en tur mere, når det er vintergarderoben, der skal fornyes…

Anette