Stilrådgivning

Er du kørt fast i gamle mønstre eller er du bare almindelig stilforvirret? Så er stilrådgivning en god mulighed for at komme tilbage på sporet og finde din personlige stil.

Jeg guider dig til at finde din personlige stil, som fremhæver dine smukkeste sider og nedtoner det, du måske ikke er så glad for.

I stilrådgivningen får du:

 • Gennemgang af din kropsform
  – lær hvilke snit du skal gå efter og hvilke du skal undgå.
 • Gennemgang af din personlige stiltype
  – kend din stiltype og lad din personlighed skinne igennem.
 • Farveinspiration
  – bliv klogere på de farver, der klæder dig og dem, du skal holde dig fra.
 • Accessories
  – lær at give kant til dit outfit.
 • Inspiration til hvordan du sætter dit tøj sammen
  – bliv skarpere til at mixe og matche dit tøj.
 • Gennemgang af medbragt tøj fra din egen garderobe
  – styling tips til det tøj, du allerede har.

Varighed: 1½ time
Pris kr. 1.500 (inklusiv forberedelse)

Stilrådgivning - tøjstil, pasform, farver, snit

Sådan foregår en stilrådgivning:

Udfra et spørgeskema, du har besvaret på forhånd, starter vi med en lille samtale om, hvilke ønsker, udfordringer og behov du har.

Derefter:

 • Ser vi på din kropsform og gennemgår, hvilke snit du skal vælge for at fremhæve dine fordele.
 • Taler vi om hvilken stiltype du er og hvad du skal gøre for at optimere din stil.
 • Giver vi eksempler på, hvordan du kan sætte dit tøj sammen og dresse det op og ned med få accessories.
 • Finder vi frem til, hvilke farver der er gode til dig.

For at du får det bedste udbytte, er det en god idé at komme i dit absolutte yndlings sæt (inklusiv sko og smykker) og medbringe tøj, hvor du er i tvivl om snit/pasform og/eller farver. Vi snakker om, hvad der snit- og stilmæssigt virker og ikke virker for dig og hvorfor.

Tidsbestilling og spørgsmål

Ring på tlf. 61 33 21 38
eller send en mail til hello@styletogo.dk

Det siger tidligere kunder:

”Dorthes Kleckers råd og vejledning som stylecoach vil jeg varmt anbefale alle, som har lyst til at peppe deres garderobe op – uden det behøver at koste en formue!

Med Dorthes råd og vejledning er jeg blevet meget bedre til at bruge HELE min garderobe – i stedet for bare det sædvanlige! Jeg havde et par fejlkøb liggende i skabet, og de er nu forvandlet til nogle af mine kæreste ejer! Jeg har derudover lært at med et tørklæde, et bælte eller bare en ny sammensætning af dele man allerede har, kan man i den grad peppe et outfit op. Frem for at tænke så meget i farvesammenhænge, som jeg har gjort tidligere, tør jeg nu at sætte nye og andre farver sammen, som giver et helt anderledes udtryk.

Dorthe har sans for detaljen, er en dygtig rådgiver og har den sjældne egenskab, at hun både har sans for kvalitet og er prisbevidst.

Resultatet af Dorthes rådgivning har jeg fået tusindfold tilbage i form af komplimenter fra min mand, veninder og kolleger! Ud over komplimenterne vil jeg også lige nævne, at det har været en super sjov oplevelse!”

Trine Sand

”Tak for en fantastisk dag med mange informationer, inspiration og konkrete anvisninger.

Allerede i dag, to dage efter vores møde, gør jeg brug af principperne. Jeg synes, dine principper er rigtige gode at have liggende i baghovedet. De virker som en sti – når man holder sig til dem farer man ikke vild.

Jeg synes, du er en meget imødekommende og rummelig konsulent – som ikke har fordomme om hvad der er godt og skidt. Jeg oplever en dejlig sikker faglighed.”

Liselotte Rasmussen

”Jeg valgte at forære mig selv et besøg hos en stylist, da jeg ofte ved shopping kom hjem med tøj, som jeg ikke brugte. Eller oplevede, at shoppingture nærmest udviklede sig til de rene mareridt, for hvad skulle jeg vælge.

Denne tid er nu forbi, med Dorthes kyndige vejledning.

For det første fik jeg lært, hvilke snit, som passer bedst til mig og ikke mindst fik jeg lagt et farvekort, så jeg kan se, hvilke farver, der passer bedst til mig.

Mit første køb herefter var af en ny jakke. Jeg havde brugt ugevis på at forsøge at finde en ny jakke. Uden held. Med mit farvekort “i hånden” og snit i hovedet fandt jeg min nye jakke i løbet af ganske kort tid. Den passer, er lækker at have på og klæder mig rigtig godt.

Dorthe sluttede sit forløb af, med gode råd til noget tøj, som jeg måske ikke burde have købt. Nogle råd, som faktisk gør, at jeg kan få dem brugt.

Besøget hos Dorthe har gjort mig stil – og farvesikker, som derudover har medført, at jeg nu kan klæde mig mere frit og lækkert.”

Antoinette Bramsen