Personlig shopping

Personlig shopping med Style to GoDu får:

  • Lært hvilke snit og pasform, du skal gå efter
  • Lært at undgå fejlkøb
  • inspiration til at mikse og matche
  • Stylingtips til at dresse op og ned

Sådan forløber personlig shopping:

En personlig shoppetur starter altid med en kort samtale ud fra et spørgeskema, du i forvejen har besvaret pr. mail.

Når vi har talt lidt om dine behov og ønsker, går vi på shopping i København, Lyngby eller i dit nærområde. I butikkerne præsenteres du for et udvalg af tøj, vi har fundet på forhånd ud fra, hvad der gør det bedste for dig mht. snit, pasform og farver.

Undervejs snakker vi om, hvad der virker og ikke virker for dig og hvorfor. Vi kommer ind på, hvilken stiltype du er og hvordan du optimerer din stil. Du får også tips til, hvordan du bedst styler dit tøj med forskellige accessories.

Du får redskaber, som du kan bruge fremover, når du skal på shoppetur, så du helt præcist ved, hvad du skal gå efter og hvad du skal lade hænge. Det bliver derfor lettere og sjovere at shoppe og du undgår lettere fejlkøb i fremtiden.

Udover at komme hjem med nyt tøj, der kan kombineres på kryds og tværs, kommer du også hjem med en viden om, hvad der klæder dig bedst og hvordan du let kan dresse et outfit op og ned.

Du får efterfølgende en mappe sendt pr. mail med retningslinjer for din kropsform og stiltype samt forskellige tips til styling og make-up.

Varighed: 2,5 timer
Pris kr. 2.450,-