OBS! På grund af Corona holder jeg lukket vinteren over. Vi ses til foråret!

Om Style to Go – din Personlige Stylist

Velkommen til Style to Go, som er et lille Lyngbybaseret stylistfirma ejet af personlig stylist og makeup artist Dorthe Kleckers.

Jeg hjælper kvinder og mænd – uanset alder – med at finde frem til deres personlige stil, der giver dem en mere selvsikker udstråling og fornyet glæde ved at klæde sig på hver dag. Jeg hjælper med at få dine bedste sider frem via påklædning, hår og makeup.

Få den rette rådgivning

I min rådgivning tager jeg udgangspunkt i dig og det du gerne vil have hjælp til.

For mig handler det om at få glæden og selvtilliden frem i dig, således at dit fulde potentiale kommer i spil. Det gør jeg ved at guide dig i, hvad der klæder din kropsfacon, hvilken stiltype du er, hvilke farver der får dig til at se frisk og udhvilet ud, hvordan du kan sætte dit tøj sammen på forskellige måder og hvordan du let kan ændre et outfit ved at tilføre accessories mm.

Det får du hjælp til:

Det rette tøj til din krop

Med min hjælp kan du få en krop, du bliver glad for, ved hjælp af enkle teknikker/tricks. Som kvinde kan du f.eks. visuelt få en smallere talje, længere ben, mindre mave, numse og lår. Som mand kan du bl.a. få visuelt bredere skuldre og mindre mave. Det rette tøj med det rette snit er som en tryllestav, det kan både fremhæve det du allerede er glad for og nedtone det, du er knap så vild med.

Styr på din garderobe

Det er ikke nødvendigt at skifte hele garderoben ud for at få en smartere og mere personlig stil, som nogle fejlagtigt tror. Du har sikkert mange uudnyttede skatte i dit klædeskab, som bare skal kombineres på nye måder og måske piftes op med nogle få nye stykker tøj og accessories. Med min rådgivning får du en overskuelig garderobe, du let kan mixe og matche, så det bliver let for dig at klæde dig på hver dag.

Styr på dine farver

Farver har meget stor indflydelse på din udstråling. De forkerte farver kan få dig til at se træt, ældre og trist ud. En for lys farve kan få dig til at se udvasket og farveløs ud. En for kraftig farve kan få dig til at ”forsvinde”, så det kun er farven man ser og ikke dig.

De rigtige farver for dig kan derimod gøre underværker. De kan give dig glød i kinderne og få dine øjne til at stråle, hvilket får dig til at se frisk og udhvilet ud.

Farverne har også den egenskab, at de visuelt kan forme din krop. De kan gøre dig ”højere”, ”lavere”, ”slankere” og ”bredere”, hvilket kan skabe balance til din krop.

Styling tricks

Det er let at dresse op og ned og sætte sit personlige præg på et outfit (når du altså ved, hvad du skal gøre). Hos mig lærer du enkle teknikker til at style dit tøj og klæde dig efter din personlighed, så du føler dig tilpas hverdag.

Makeup’en – Hvorfor er den så vigtig?

Fordi du på et splitsekund kan fjerne trætte mørke rande under øjnene, få et øjenløft og med de rette farver komme til at se sund og frisk ud. På mine makeupkurser lærer du nemme teknikker til en naturlig makeup, der fremhæver dine bedste træk.

Spar penge på fejlkøb

Mange tror, at det er dyrt og besværligt at få en ny stil. Tværtimod kan det være en rigtig god investering for dig, da du i fremtiden sparer mange penge på fejlkøb og slipper for frustrationer foran spejlet.

Med mig som din personlige stylist får du en uhøjtidelig, ærlig og professionel rådgivning.

Tidligere kunder siger:

Kære Dorthe, TAK for et helt fantastisk stykke arbejde, du har gjort!

Det overgår langt mine forventninger og jeg er SÅ glad for den inspirerende og ikke mindst hyggelige eftermiddag sammen med dig. Og så kommer du oven i købet med så grundig og flot en opfølgning. Det er virkelig gennemført.

Det har gjort en kæmpe forskel at få dine råd ifht. halsudskæringer, hvordan jeg skal ”håndtere” brystet, hvilket snit, der er bedst osv. Det er virkelig en stor hjælp, at du er så deltaljeret og konkret i dine råd.

Jeg har fået sådan en appetit på at gøre noget ud af påklædning og har også købt et par nye smykker… Jeg føler mig i nærmest mere ”levende” og kvindelig, når jeg kan fremhæve, hvad der kan fremhæves, nedtone tilsvarende  – det giver en helt anden sikker fornemmelse for stil og udtryk. En helt ny form for glæde.

Tusind tak, Dorthe.

Jeg håber, at du måske har mod på en tur mere, når det er vintergarderoben, der skal fornyes…

Anette

Hvor var det bare en super oplevelse! Det var fedt at blive ført gennem butikker af en super sød og professionel stylist. Jeg prøvede alt muligt tøj der passede lige til min figur. Fik hele tiden gode råd om styling og tøjvalg der fremhævede det jeg ønskede.

Det var fedt at få en masse nye ideer, få rystet posen lidt, så man ikke går i det samme tøj hver dag.

Det er helt sikkert noget jeg vil prøve igen en dag. Jeg er dog også rigtig glad for, at jeg nu har fået nyt mod til på egen hånd at tage på shoppingtur!

Efter et par dage fik jeg så tilsendt flere sider med gode råd og retningslinjer personligt til mig. Helt fantastisk at få det hele på papir. Det vil blive taget frem mange gange løbende for at genopfriske alle de gode råd!

Anne

Jeg havde givet min veninde et makeup kursus hos Dorthe i fødselsdagsgave. Vi var lidt spændte på, hvordan vi skulle få 3 timer til at gå med at lægge en hverdagsmakeup – men tiden fløj af sted sammen med de to andre deltagere. Undervisningen foregik i en absolut hyggelig stemning sammen med de to andre deltagere. Dorthe var en inspirerende og kompetent underviser.

Evelyn

Jeg bruger meget sjældent makeup. Jeg synes tit, at det ligner en maske, og jeg føler mig falsk – ikke mig selv. Jeg lod mig overtale til at få en makeuprådgivning af Dorthe. Det var en vidunderlig oplevelse. Dorthe er meget indfølende og nænsom medens hun lægger makeup. Det føltes nærmest som blid massage. og min oplevelse af resultatet var, at hun virkelig evner at se ens indre skønhed og trække den frem. Da jeg så mig i spejlet genkendte jeg mig selv i bedste udgave.  Øjnene glødede dobbelt så blå, fulde af sjæl. Jeg så en smuk kvinde.

Mette