OBS! På grund af Corona holder jeg lukket vinteren over. Vi ses til foråret!

Makeover

Har du brug for, at der skal ske noget helt nyt med dig og dit udseende?

Få en selvsikker udstråling med en makeover.

En makeover er til dig, der trænger til at forny din stil, fordi:

  • Du ikke synes, at dit udseende passer til din personlighed
  • Du er på barsel, jobsøgende eller på vej ind på arbejdsmarkedet
  • Din krop / dit udseende har ændret sig f.eks. på grund af fødsel, overgangsalder eller vægttab/vægtøgning
  • Der aldrig har fået lært, hvad der klæder dig bedst.

I en makeover får du både et nyt look og bliver meget klogere på, hvad der klæder dig.

Vælg her, hvilken makeover, der passer bedst til dig:

Sådan foregår en makeover

Uanset hvilken makeover du vælger, starter vi altid med en kort samtale ud fra et spørgeskema, du har besvaret på forhånd. Vi snakker lidt om, hvordan du ønsker at makeoveren skal forløbe. Derefter går vi i gang med den ønskede makeover:

Makeup rådgivning:

I makeuprådgivningen lærer du nemme teknikker til at lægge en naturlig makeup, der fremhæver dine bedste træk. Jeg viser dig trin for trin, hvad du skal gøre og efterfølgende afprøver du selv teknikkerne, mens jeg guider dig. Se mere om makeup rådgivning på siden om makeup kurser under “Makeup kursus 1:1” .

Ny frisure:

Du vil blive klippet af Michella eller Daniella i en flot ny frisure, der passer til din ansigtsfacon, alder og personlighed. Efter klipningen bliver dit hår fønet og stylet. Undervejs får du gode råd til, hvordan du kan style dit hår derhjemme.
Du har mulighed for at tilkøbe farvning af dit hår. Hvis du ønsker at blive farvet, skal du blot sige det, når du bestiller, så vi kan afsætte ekstra tid til dig.

Stilrådgivning:

Under stilrådgivningen lærer du, hvordan du skal klæde dig ifølge din personlighed, kropsform og dine farver. Du bliver sat grundigt ind i, hvordan du mixer og matcher dit tøj og hvordan du pifter et outfit op.

Se mere om stilrådgivning her.

Garderobetjek:

Vælger du garderobetjek, sorterer du på forhånd tøjet i din garderobe i tre bunker: Tøj der skal kasseres, det tøj du er usikker omkring, og det tøj du går mest i. Sammen gennemgår vi de ting, du har valgt at beholde, og giver dig tips til at sammensætte dit tøj, samt gode råd og vejledning til, hvad der klæder dig, dine farver og din kropsform bedst.

Du lærer også at bruge dine accessories som sko, smykker og tørklæder til at dresse et outfit op eller ned. Endelig kommer jeg med forslag til, hvad du med fordel kan supplere din garderobe med for at få den til at hænge bedre sammen. Se mere om garderobetjek her.

Personlig shopping:

Vælger du personlig shopping, går vi i butikker, hvor du bliver præsenteret for et udvalg af tøj, jeg har fundet på forhånd. Du bliver sat ind i, hvordan du mikser og matcher tøjet og hvordan du dresser det op og ned. Vi kommer også ind på, hvad der for dig er værd at følge i sæsonens trends.

Det står dig frit for, om du vil købe tøjet undervejs eller bare lade dig inspirere af det. Husk at jeg er med som inspirationskilde – ikke som sælger.

Efter makeoveren:

Jeg oplever, at mine kunder får en gladere og mere selvsikker udstråling efter en makeover. De føler, at deres ydre nu passer bedre til deres indre, og jeg hører ofte, at de slet ikke vidste, at de kunne se så godt ud og føle sig så godt tilpas.

Efter makeoveren ved du, hvad der klæder dig og hvad du skal gøre fremover for at bevare dit nye look. og det vil blive lettere for dig at shoppe uden fejlkøb. Sidst men ikke mindst vil du føle dig sikker i din stil og føle dig godt tilpas i dit tøj hver dag.

Tidligere kunder siger:

“Jeg valgte en make-over – det var helt fantastisk – frisuren passede perfekt til mig. Fik hurtigt lært at lægge make-up – var med selv hele vejen. I stedet for tøjindkøb, besluttede jeg mig for et garderobe-check. Det var nogle rigtigt hyggelige og inspirerende timer, og jeg fik input til at sammensætte mit tøj på en helt ny måde – nærmest som at få en ny garderobe. Kan varmt anbefales!!!”

Gitte Nybo Østergaard

“Jeg fik en makeover med personlig shopping hos StyleToGo, og det var en helt fantastisk dag, jeg sent vil glemme!

Vi startede fra morgenstunden med en klipning hos Michella, som virkelig overraskede mig. Jeg opdagede, at mit glatte hår kunne styles på en helt ny måde, og at jeg med nogle få tips kunne finde naturlige krøller frem i mit hår og få meget mere volumen.

Dorthe viste mig, hvordan jeg lægger en naturlig makeup, der passede til mine farver og ansigtstræk. Jeg lærte nogle professionelle men nemme metoder, som jeg ikke havde kendt til før. Jeg fik også selv lov til at prøve at lægge makeuppen, så da jeg næste dag ville lægge den samme makeup, var det meget nemt for mig at huske, hvad jeg skulle gøre.

Resten af dagen gik med en shoppingtur, hvor jeg var i centrum. Dorthe havde i forvejen fundet de smukkeste stykker tøj frem, der fremhævede mine bedste træk – og der var også nogle overraskende stykker tøj, som jeg helt sikkert ikke var gået efter alene. Jeg savnede helt at have Dorthe ved min side, da jeg nogle dage efter var ude i butikkerne alene! Jeg fik flere sæt tøj, som jeg kunne sammensætte på kryds og tværs, og det var lige hvad jeg gik efter; nogle gode basisting i min garderobe, så det er nemt for mig at vide, hvad jeg skal tage på om morgenen, og samtidig se professionel ud, når jeg skal holde oplæg og foredrag.

Det var alt i alt en helt unik dag, hvor jeg følte, at jeg blev forkælet fra top til tå og virkelig fik en makeover! Jeg havde ikke kun en fantastisk dag – jeg gik også derfra med virkelig brugbare forslag, som jeg ved, kommer til at gøre en stor forskel for min stil og udstråling. Tusind tak Dorthe og Michella!”

Laura Grubb