Garderobetjek

Garderobetjek med Style to Go

Dit klædeskab kan vise sig at være den rene skattekiste. Fejlkøb, der bare hænger eller ligger, kan forvandles til dit yndlingstøj blot ved at blive sat sammen på nye måder.

Du får:

  • Ryddet ud i dit garderobeskab.
  • Brudt dine gamle tøj vaner.
  • Lært at sætte dit tøj sammen på nye spændende måder.
  • Lært hvor let du kan peppe et outfit op ved hjælp af få styling tricks.
  • Forslag til hvad du mangler og kan supplere op med for at få en sammenhængende garderobe.

 

 

Sådan forløber et garderobetjek:

Inden jeg kommer:

  • Har du sorteret dit tøj og lavet tre bunker: En bunke med det tøj, der skal kasseres, en med det du er usikker omkring og en med det tøj du går mest i.
  • Har  jeg gennemgået og analyseret det spørgeskema, som du i forvejen har besvaret pr. mail, således at jeg er helt inde i, hvad du har brug for og dermed kan give dig den bedste service/rådgivning.

Derefter kommer jeg hjem til dig, hvor vi starter med en lille snak. Når vi har talt lidt om dig, dine ønsker og behov samt, hvad der skal til for at optimere din stil, gennemgår vi det, du har beholdt i garderobeskabet. Undervejs kommer vi ind på, hvad der klæder dig i forhold til farver, din pasform og snit samt din stiltype.

Du vil få råd og vejledning til at mikse og matche dit tøj på nye og spændende måder. Vi vil også se på dine accessories så som sko, smykker og tørklæder og få dem integreret i nye looks. Du vil se, hvor let tøjet kan dresses op og ned ved hjælp af få accessories.

Til sidst kommer jeg med forslag til, hvad du evt. mangler og kan supplere op med for at opdatere din garderobe og få den til at hænge mere sammen.

Du får efterfølgende en mappe sendt pr. mail med retningslinjer for din kropsform og stiltype samt forskellige tips til styling.

Varighed: 2,5 – 3 timer
Pris kr. 2.450,- excl. transport

“A fully developed wardrobe makes dressing with confidence easy. When you look good, you feel good. Remember that a smile is your best accessory.”
Ukendt