OBS! På grund af Corona holder jeg lukket vinteren over. Vi ses til foråret!

Garderobetjek – få styr på din garderobe

Står du ofte foran spejlet og prøver det ene stykke tøj efter det andet, uden at blive rigtig glad for resultatet?

Få nøglen til en overskuelig garderobe, der fungerer, gør dig glad og gør det let at klæde dig på hver dag.

Garderobetjek er for dig, der:

  • Aldrig har noget at tage på, skønt dit klædeskab er fyldt
  • Har svært ved at sætte dit tøj sammen
  • Har for mange fejlkøb i dit garderobeskab

I et garderobetjek gennemgår vi din garderobe og ser på, hvad der klæder dig og hvad der ikke gør noget godt for dig. Du ender op med en overskuelig garderobe med tøj, der gør dig glad og som kan mixes og matches.

Dit klædeskab kan vise sig at være den rene skattekiste. Fejlkøb, der bare hænger eller ligger, kan forvandles til dit yndlingstøj blot ved at blive sat sammen på nye måder. Sommetider føles et garderobetjek som at få en helt ny garderobe uden at skulle ud og købe en masse nyt tøj.

Det får du i et garderobetjek:

  • Ryddet ud i dit garderobeskab.
  • Brudt dine gamle tøj vaner.
  • Lært at sætte dit tøj sammen på nye spændende måder.
  • Lært hvor let du kan peppe et outfit op ved hjælp af få styling tricks.
  • Lært hvordan du undgår fremtidige fejlkøb.
  • Forslag til hvad du mangler og kan supplere op med for at få en sammenhængende garderobe.

Sådan forløber et garderobetjek:

Inden jeg kommer:

Har du sorteret dit tøj og lavet tre bunker: En bunke med det tøj, der skal kasseres, en med det du er usikker omkring og en med det tøj du går mest i.

Har du besvaret et tilsendt spørgeskema.

Har jeg gennemgået og analyseret det spørgeskema, som du i forvejen har besvaret pr. mail, således at jeg er helt inde i, hvad du har brug for og dermed kan give dig den bedste rådgivning.

Hjemme hos dig:

Starter vi med en kort snak om dine ønsker for garderobetjekket. Derefter gennemgår vi det tøj, du har beholdt i garderobeskabet. Undervejs kommer vi ind på, hvad der klæder dig i forhold til farver, din pasform og snit samt din stiltype.

Du vil blive vejledt i at mikse og matche dit tøj på nye og spændende måder. Vi vil også se på dine accessories så som sko, smykker og tørklæder og få dem integreret i nye looks. Du vil se, hvor let tøjet kan dresses op og ned ved hjælp af få accessories.

Du vil få gode råd til, hvordan du fremover kan shoppe tøj og accesories, der passer ind i din garderobe, således at du undgår fejlkøb og udelukkende har tøj der klæder dig.

Til sidst kommer jeg med forslag til, hvad du evt. mangler og kan supplere op med for at opdatere din garderobe og få den til at hænge mere sammen.

Efter garderobetjekket:

Ved du, hvad din garderobe skal indeholde, for at du hver dag kan klæde dig på med glæde. Du vil vide, hvordan du skal sætte dit tøj sammen og hvordan du let dresser dit tøj op og ned. Det vil blive både lettere og sjovere for dig at gå ud at købe nyt tøj i fremtiden, da du nu ved, hvad du skal gå efter.

Varighed: 2-2,5 time

Pris kr. 2.450,- excl. transport*

* Der kan forekomme transporttillæg, hvis du bor uden for Storkøbenhavn.

 

Tidligere kunder siger:

“Dorthes Kleckers råd og vejledning som stylecoach vil jeg varmt anbefale alle, som har lyst til at peppe deres garderobe op – uden det behøver at koste en formue!

Med Dorthes råd og vejledning er jeg blevet meget bedre til at bruge HELE min garderobe – i stedet for bare det sædvanlige! Jeg havde et par fejlkøb liggende i skabet, og de er nu forvandlet til nogle af mine kæreste ejer! Jeg har derudover lært at med et tørklæde, et bælte eller bare en ny sammensætning af dele man allerede har, kan man i den grad peppe et outfit op. Frem for at tænke så meget i farvesammenhænge, som jeg har gjort tidligere, tør jeg nu at sætte nye og andre farver sammen, som giver et helt anderledes udtryk.

Dorthe har sans for detaljen, er en dygtig rådgiver og har den sjældne egenskab, at hun både har sans for kvalitet og er prisbevidst.

Resultatet af Dorthes rådgivning har jeg fået tusindfold tilbage i form af komplimenter fra min mand, veninder og kolleger! Ud over komplimenterne vil jeg også lige nævne, at det har været en super sjov oplevelse!

Trine Sand