Events

Events hos Style to GoStyle to Go tilbyder en række inspirerende foredrag og stylingarrangementer, som kan bookes af både virksomheder og private:

 

 

 

Ladies Night

En fantastisk aften, hvor vi har fokus på stiltyper, kropsformer og flotte makeovers.

Her har vi en sjov og inspirerende aften, hvor vi viser dig, hvordan du klæder dig bedst til hverdag, arbejde og fest i sæsonens nye trends. Du lærer, hvor nemt det kan gøres uden, at det behøver at koste dig en formue og skal være så besværligt. Slut med dårlige tøjdage og med at håret og makeuppen ikke sidder – vi giver dig enkle tricks til at få din personlige fremtoning til at stråle.

Efterfølgende har du mulighed for at ose rundt og gøre et godt køb af tøj, accessories og skønhedsprodukter hos de butikker, der vil være repræsenteret denne aften.

Varighed:
4 timer

 

 

Styling og shoppingaften i tøjbutik

En skæg og interessant aften i en lækker tøjbutik, hvor vi giver inspiration til din personlige stil.

Vi viser sæsonens nyeste tøj og tilbehør i et flot makeover show – hvor helt almindelige kvinder, der har gennemgået en total forvandling med hår, makeup og tøj går catwalk. Undervejs fortæller vi, hvilke af modens trends du med fordel kan følge, hvilke du helst skal undgå og hvorfor. Vi kommer også ind på, hvordan du bedst fremhæver dine fordele ved at vælge de rigtige snit og farver. Til sidst indvies du i kunsten at skabe store forandringer med små midler.

Efter showet kan du shoppe i butikken og der vil være mulighed for at få et individuelt styling fif med hjem.

Varighed: 2 –3 timer

 

Et kærligt stilboost til virksomheden

Vi holder et inspirerende og humørfyldt foredrag om dos and don’ts inden for stil og fremtoning. Foredraget er naturligvis afstemt jeres virksomhed og branche.

Vi illustrerer bl.a. ved hjælp af makeovers, hvordan man bedst klæder sig ifølge sin kropsform, stiltype og den branche man befinder sig i. Vi viser, hvor stor betydning den ydre fremtoning og udstråling har i forhold til sit eget velvære, samspillet medarbejderne imellem og ikke mindst firmaets profil udadtil.

Foredraget kan skræddersys efter jeres firmas ønsker, alt efter om det skal stå alene eller være et indslag i forbindelse med f.eks:

– Kick off-mødet
– Teambuilding dagen
– Sommerfesten
– Julefrokosten
– Andet

 

En stilet tøseaften

Saml dine veninder og kollegaer til en rigtig tøseaften i skønhedens tegn. Vi kommer forbi med input om stil og modens nye trends. Vi fortæller, hvilke pasform, snit og farver, der passer lige nøjagtig til jer og hvad I skal gå efter, når I køber tøj, sko og andet tilbehør. Vi giver gode fif om makeup og hår samt leger med tøj og accessories.

For at I får det bedste udbytte, er det en god idé, at hver enkelt medbringer sit absolut yndlings sæt (inklusiv sko og smykker) og et sæt, hvor I er i tvivl om pasform og/eller farver. Vi snakker om, hvad der stilmæssigt virker og ikke virker for jer og hvorfor.

Varighed: Ca 3 timer

 

Polterabend – overrask bruden med stil

Vi har sammensat et arrangement, der sagtens kan laves til en kortere eller en anden version efter aftale.

Her er det bruden, der er i centrum. I har på forhånd fundet noget af brudens tøj, sko samt lidt smykker og tørklæder frem, (så meget I nu kan finde frem, uden at hun opdager noget). Vi sammensætter det hele på en ny måde. Imens bruden prøver de nye kombinationer, fortæller vi, hvad der klæder hende mht. snit, farver og hendes stiltype. Vi giver tips om, hvilke af modens nye trends, hun med fordel kan følge og kommer ind på hvilken makeup og hårstil, der passer bedst til hendes personlighed.

Er brudekjolen ikke købt endnu, kan vi komme med inspiration og inputs til, hvilken stil og snit bruden skal gå efter for at få den ultimative kjole, der er som skabt til hende.

Hvis der er stemning for det, giver vi gerne tips om selskabskjoler, så I kan komme til den store fest som de skønneste kvinder.

Varighed: 1- 2 timer.

Tillæg: Vi lægger gerne en makeup på bruden, hvis I skal videre i byen senere.