Boost dit business image

Boost dit business image – få kvindelig power med feminin udstråling

Signalerer din påklædning ikke helt det du ønsker på arbejdspladsen?
Er din hverdag hektisk, og falder valget lidt for ofte på det samme sæt tøj?

Få et skarpt business look, så du kan føle dig godt tilpas i dit daglige arbejdsmiljø, og styrk din selvtillid så præstationerne bliver endnu bedre,hvad enten du har et vigtigt møde eller blot vil føle dig selvsikker i den daglige færden på arbejdspladsen – Style to Go hjælper dig med at få det maximale ud af din påklædning.

Boost dit business image2

Du får:

  • Rådgivning til den rette sammensætning af din garderobe, så det passer til din stiltype, kropsform og den branche du færdes i.
  • Fokus på de farver der passer bedst til dig.
  • Stylingtips så dit business look får et personligt udtryk.

Påklædningen er første skridt på vejen, men fuldender ikke alene dit business image…. Også hår og makeup er vigtige for at opnå et professionelt og velplejet look.

 

Boost dit business image – Basispakke
Garderobetjek + Rådgivning
Med business outfits for øje gennemgår vi din garderobe. Vi mixer og matcher tøj og accessories i dit klædeskab og noterer os, hvad du mangler for at få den optimale business garderobe. Undervejs gennemgår vi retningslinjer for din kropsform og stiltype samt styling-teknikker. Vi kommer naturligvis også ind på, hvilke farver der klæder dig. Jeg slutter af med en let rådgivning omkring makeup. For at fuldende dit business look, er det nødvendigt at kunne lægge en makeup, der får dig til at fremstå frisk og naturlig.
Du får en kort guide til, hvordan du hurtigt kan fjerne trætte, mørke rande under øjnene, få et øjenløft, glød i kinderne og med de rigtige farver give dit ansigt karakter.

Varighed: 3 timer.
Pris: 2.450 kr.

Boost dit business image – DeLuxe pakke
I denne luksuspakke gennemgår vi din garderobe og derefter går vi på shopping, hvor du prøver tøj, sko og lader dig inspirere af et lækkert udvalg. Efterfølgende kommer du i gode frisørhænder, hvor du bliver klippet  i en frisure der passer til din ansigtsfacon, hudtone, alder og personlighed. Vi giver også tricks til din hårstyling, så du hurtigt kan sætte håret om morgenen. Du får lagt en makeup, der passer til dit nye image og du bliver sat grundigt ind i, hvordan du selv lægger den derhjemme.

NB: Du er på ingen måde forpligtet til at købe noget. Jeg har ingen aftale med butikkerne og jeg er din mand i marken.

Varighed: 6 timer (jeg anbefaler, at du deler det op på to dage)
Pris: 5.300 kr.